تجهیز و بروز رسانی کارگاه پرورش گیاهان داروئی در مرکز شهرکرد

به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش فني و حرفه اي شماره یک برادران شهرکرد ، بي ترديد استان چهارمحال و بختياري نيز با توجه به ويژگي‌هاي طبيعي و اقليمي، مانند نوع خاک، بارش‌ قابل توجه، دماي هوا و مکان جغرافيايي ارتفاعات، به عنوان يکي از مهم‌ترين رويش‌گاه‌هاي گياهان دارويي در کشور مي باشد.
 

 

بر اساس آمارهاي جهاني هم اکنون در برخي از کشورهاي آسيايي و آفريقايي ۸۰ درصد مردم از گياهان يا از روش هاي طب مکمل و سنتي براي درمان انواع بيماري ها استفاده مي کنند.
 در کشورهاي توسعه يافته نظير آلمان، فرانسه و آمريکا نيز به علت استقبال روزافزون مردم از مصرف اين گياهان نهادهاي مسئول بهداشت و درمان کشور، اقدام به معرفي گياهان دارويي بي خطر و انتشار ليست گياهان سمي نموده اند.
جالب اينکه بر طبق همين آمار جهاني، ميزان تجارت سالانه گياهان دارويي در اروپاي غربي بالغ بر ۵ ميليارد دلار و در کشور چين ۱۴ ميليارد دلار است.
در کشور ما نيز اخيراً توجه مسئولين دست اندرکار به طب سنتي و مکمل از جمله گياهان دارويي، افزايش يافته است.  

 قهرمان آماره سرپرست اداره کل آموزش فني و حرفه اي استان در اين خصوص گفت: اداره کل آموزش فني و حرفه اي استان چهارمحال و بختياري با توجه به پوشش گياهي و توجه مردم به اين موضوع در شهرهاي مختلف، در مراکز آموزشي خود اقدام به برپايي دوره هاي آموزشي، در خصوص پرورش گياهان دارويي نموده است و اين موضوع باعث گرديده که در خصوص تجهيز کارگاهها و استفاده از مواد و لوازم مرغوب جهت آموزش هر چه صحيح تر و کاملتر اقدام نماييم.
قهرمان آماره گفت: به تازگي دستگاه عرق گيري از گياهان دارويي براي اولين بار در استان جهت ارتقاء سطح آموزشهاي فني و حرفه اي تهيه و در مرکز خواهران شهرکرد راه اندازي شد.
قهرمان آماره در ادامه گفت: اين اداره کل در سال 1397 تعداد 260 کارآموز در زمينه پرورش گياهان داروئي در کليه مراکز آموزشي خود در سطح استان داشته است که براساس نفر ساعت آموزش اين افراد عملکردي بالغ بر 46793 برآورد شده است.

1398/01/26